Öğrencilerimize Kavuşacak Olmanın Heyecanını Yaşıyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yeni döneme dair kayıt işlemlerinin sürdüğünü, tüm süreci dikkatle takip ettiklerini söyledi.

Aksaray İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Tüzün, yeni eğitim-öğretim dönemi için Rektör Şahin’e nezaket ziyaretine bulundu. Kayıt işlemlerinin sürdüğünü ve öğrencilerle yüz yüze ortamda kavuşmak için gün saydıklarını söyleyen Şahin, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve uzunca bir aranın ardından öğrencilerimizle buluşacağımız için çok heyecanlıyız. Yeni dönem için süreçleri adım adım izliyoruz” dedi. İGM Başkanı Tüzün de ASÜ’nün şehrin en önemli değerlerinden birisi olduğunu belirtti ve yeni dönemde Rektör Şahin ve tüm ekibine başarılar diledi.

Ziyaret, süren ve planlanan iş birliği çalışmalarının son durumunun değerlendirilmesi şeklinde tamamlandı.

1946